Write your welcome headline here.

Welkom bij Heijmans

lees meer
  • mijn administratie in goede handen
  • mijn administratie in goede handen
‘Begeleiding
van start
tot verkoop!’

Starters

Als startende ondernemer begint u aan een grote uitdaging waar u wellicht al lang over nagedacht heeft. Veel aandacht gaat daarbij uit naar uw product of dienst en natuurlijk het werven van nieuwe opdrachtgevers.

Wat kan Heijmans & Partners voor u als starter betekenen?
Veel starters schrijven daarbij een ondernemingsplan waarin alle ambities en doelstellingen staan beschreven. Hierin besteedt u ook aandacht aan de financiële kant, zoals een begroting, een verwachting ten aanzien van het bedrijfsresultaat en een raming van uw netto besteedbare inkomen. De hoogte van uw netto inkomen hangt in hoge mate af van de manier waarop u gebruik maakt van de diverse fiscale mogelijkheden. Hierbij ontstaan vragen zoals: Wanneer kom ik in aanmerking voor zelfstandigenaftrek? Rijd ik mijn auto voortaan zakelijk of privé?

Omdat Heijmans & Partners starters graag op weg helpt, kunt u voor al deze vragen prima bij ons terecht. Wij schetsen samen met u een helder beeld van de financiële haalbaarheid van uw onderneming, ondersteunen u bij uw financieringsaanvraag en helpen u op weg bij het opzetten van uw administratie.

En omdat Heijmans & Partners als geen ander begrijpt dat u als starter geen middelen beschikbaar heeft om allerlei dure adviseurs te raadplegen, hanteert Heijmans & Partners voor u als starter een zeer voordelige regeling.

Wilt u hierover meer weten, neem dan contact met ons op.