Write your welcome headline here.

Welkom bij Heijmans

lees meer
  • mijn administratie in goede handen
  • mijn administratie in goede handen
‘Advies in
begrijpelijke
taal!’

Team

Niels Heijmans

Inmiddels 15 jaar geleden heb ik Heijmans & Partners opgericht, vanuit de visie om op betrokken wijze ondernemers bij te staan bij het succesvol maken van hun onderneming. Met 25 jaar relevante ervaring, en post-HBO opleidingen op het gebied van bedrijfseconomie en fiscaal recht, fungeer ik dagelijks als een enthousiaste sparringpartner voor al onze cliënten én medewerkers.

n.heijmans@heijmansenpartners.nl

Rian Buitendijk

Met veel plezier werk ik sinds 2006 bij Heijmans & Partners. Mijn werkzaamheden als relatiebeheerder bestaan uit het adviseren en ondersteunen van onze klanten en het samenstellen en controleren van kwartaal- en jaarrapportages. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de salarisadministraties. Ik heb de HBO opleidingen bedrijfseconomie en accountancy afgerond en het praktijkdiploma loonadministratie behaald.

r.buitendijk@heijmansenpartners.nl

Koen Somers

In 2007 ben ik begonnen bij Heijmans & Partners. Ik ben begonnen met het inboeken van administraties en heb mij, door het behalen van mijn diploma Accountancy aan de Avans Hogeschool Breda, ontwikkeld tot relatiebeheerder. Ik houd mij bezig met het samenstellen en controleren van administraties en jaarrekeningen, het voeren van salarisadministraties en onze cliënten voorzien van ondersteuning en advies!

k.somers@heijmansenpartners.nl

IMG_8592

Ralph van Puijenbroek

Met een afgeronde studie fiscale economie aan de Universiteit van Tilburg en al enkele jaren werkervaring op zak, ben ik sinds 2013 werkzaam als fiscalist bij Heijmans & Partners. Naast het verzorgen van aangiften, verschillende verzoek- en bezwaarschriften, onderhoud ik direct contact met de Belastingdienst. Ik ben op de hoogte van fiscale veranderingen en voorzie onze cliënten van fiscaal advies.
r.vanpuijenbroek@heijmansenpartners.nl

IMG_8587

Marzia Sherzai

Ik ben geboren en getogen in Kabul, Afghanistan. In 2006 ben ik in Nederland komen wonen en ben ik vanaf september 2011 werkzaam bij Heijmans & Partners. In 2011 heb ik het diploma Administrateur/Assistent-Accountant behaald en ben ik in het zelfde jaar verkozen tot ROC uitblinker 2011 van de school administratieve en juridische dienstverlening. Mijn werkzaamheden bestaan uit het verwerken van administraties, aangiftes omzetbelasting, het voeren van salarisadministratie en het voorbereiden van jaarrekeningen.

m.sherzai@heijmansenpartners.nl

IMG_8576

Jordy Heijmans

Na een goede stageperiode en het behalen van mijn diploma assistent-accountant ben ik sinds 2 februari 2015 werkzaam bij Heijmans & Partners. Momenteel volg ik de studie Finance & Control op Avans Hogeschool, een opleiding die goed bij mijn huidige functie binnen het kantoor als relatiebeheerder past. Mijn werkzaamheden bestaan dan ook uit het controleren van financiële administratie en jaarrekeningen, het verwerken van administraties en het ondersteunen en adviseren van cliënten.

j.heijmans@heijmansenpartners.nl

This image has an empty alt attribute; its file name is IMG_1292.jpg

Habert Matte

Na het behalen van mijn diploma Associate degree Accountancy aan de Avans Hogeschool te Breda, heb ik een aantal jaren in het bedrijfsleven gewerkt. Eerst als financieel administratief medewerker, daarna als financieel administrateur. Sinds 2016 ben ik als assistent-accountant werkzaam bij Heijmans & Partners. Als assistent-accountant ondersteun ik de relatiebeheerders met het opstellen en controleren van kwartaalrapportages, samenstellen van jaarrekeningen en het verwerken en controleren van de financiële administraties van onze klanten.

h.matte@heijmansenpartners.nl

This image has an empty alt attribute; its file name is IMG_1292.jpg

Floris van Rattingen

Na het afronden van mijn CIOS diploma in 2013 ben ik mij een paar jaar later gaan omscholen tot financieel administratief medewerker. Sinds mei 2019 ben ik in deze functie gestart bij Heijmans en Partners B.V., waar ik de financiële administratie verzorg en de jaarrekeningen voorbereid voor onze klanten.

f.vanrattingen@heijmansenpartners.nl

This image has an empty alt attribute; its file name is IMG_1292.jpg

Lisa de Putter

Sinds september 2019 ben ik als assistent accountant werkzaam bij Heijmans & Partners. Dit houdt in dat ik jaarrekeningen samenstel en financiële administraties verzorg ter ondersteuning van de relatiebeheerders. Ook het voeren van salarisadministraties behoort tot mijn werkzaamheden. Ik heb de hbo-opleiding accountancy afgerond en het praktijkdiploma loonadministratie behaald.

l.deputter@heijmansenpartners.nl