Write your welcome headline here.

Welkom bij Heijmans

lees meer
  • mijn administratie in goede handen
  • mijn administratie in goede handen
‘Onze
administratie

in goede
handen!’

Team

Niels Heijmans

In 2004 heb ik Heijmans & Partners opgericht, vanuit de visie om op betrokken wijze ondernemers bij te staan bij het succesvol maken van hun onderneming. Met 25 jaar relevante ervaring, en post-HBO opleidingen op het gebied van bedrijfseconomie en fiscaal recht, fungeer ik dagelijks als een enthousiaste sparringpartner voor al onze relaties én medewerkers.

Rian Buitendijk

Met veel plezier werk ik sinds 2006 bij Heijmans & Partners. Mijn werkzaamheden als relatiebeheerder bestaan uit het adviseren en ondersteunen van onze relaties en het samenstellen en controleren van kwartaal- en jaarrapportages. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de salarisadministraties. Ik heb de HBO opleidingen bedrijfseconomie en accountancy afgerond en het praktijkdiploma loonadministratie behaald.

Koen Somers

In 2007 ben ik begonnen bij Heijmans & Partners. Ik ben begonnen met het inboeken van administraties en heb mij, door het behalen van mijn diploma Accountancy aan de Avans Hogeschool Breda, ontwikkeld tot relatiebeheerder. Ik houd mij bezig met het samenstellen en controleren van administraties en jaarrekeningen, het voeren van salarisadministraties en onze relaties voorzien van ondersteuning en advies!

IMG_8592

Ralph van Puijenbroek

Met een afgeronde studie fiscale economie aan de Universiteit van Tilburg en al enkele jaren werkervaring op zak, ben ik sinds 2013 werkzaam als fiscalist bij Heijmans & Partners. Naast het verzorgen van aangiften, verschillende verzoek- en bezwaarschriften, onderhoud ik direct contact met de Belastingdienst. Ik ben op de hoogte van fiscale veranderingen en voorzie onze relaties van fiscaal advies.

IMG_8587

Marzia Sherzai

Ik ben geboren en getogen in Kabul, Afghanistan. In 2006 ben ik in Nederland komen wonen. In 2011 heb ik het diploma Administrateur/Assistent-Accountant behaald en ben ik in hetzelfde jaar verkozen tot ROC uitblinker 2011 van de school administratieve en juridische dienstverlening. Aansluitend ben ik gestart bij Heijmans & Partners. Mijn werkzaamheden bestaan uit het verwerken van administraties, aangiftes omzetbelasting, het voeren van salarisadministratie en het voorbereiden van jaarrekeningen.

IMG_8576

Jordy Heijmans

Na een leuke stage bij Heijmans & Partners, kon ik na het behalen van mijn diploma assistent-accountant in 2015 aan de slag binnen ons bedrijf. Inmiddels ben ik doorgegroeid tot de functie relatiebeheerder. Mijn werkzaamheden bestaan dan ook uit het controleren van financiële administratie en jaarrekeningen, het verwerken van administraties en het ondersteunen en adviseren van relaties.

This image has an empty alt attribute; its file name is IMG_1292.jpg

Habert Matte

Na het behalen van mijn diploma Associate degree Accountancy aan de Avans Hogeschool te Breda, heb ik een aantal jaren in het bedrijfsleven gewerkt. Eerst als financieel administratief medewerker, daarna als financieel administrateur. Sinds 2016 ben ik als assistent-accountant werkzaam bij Heijmans & Partners. Als assistent-accountant ondersteun ik de relatiebeheerders met het opstellen en controleren van kwartaalrapportages, samenstellen van jaarrekeningen en het verwerken en controleren van de financiële administraties van onze relaties.

This image has an empty alt attribute; its file name is IMG_1292.jpg

Floris van Rattingen

Na het afronden van mijn CIOS diploma in 2013 heb ik mij een paar jaar later omgeschoold tot financieel administratief medewerker. Sinds mei 2019 ben ik in deze functie gestart bij Heijmans & Partners B.V.. Inmiddels ben ik doorgegroeid tot relatiebeheerder. Met name het contact met onze relaties, maakt dat ik mij als een vis in het water voel binnen deze functie.

This image has an empty alt attribute; its file name is IMG_1292.jpg

Tijs Kuppens

In juni 2022 ben ik met veel plezier begonnen bij Heijmans & Partners. Ik volg de deeltijd opleiding Finance & Control aan Avans Hogeschool in Breda, een opleiding die goed aansluit bij mijn werkzaamheden binnen het bedrijf. Deze bestaan uit het verwerken van administraties, voorbereiden van jaarrekeningen en daarnaast het ondersteunen van de relatiebeheerders.

This image has an empty alt attribute; its file name is IMG_1292.jpg

Erik Michielsen

Na het behalen van mijn diploma Associate degree Finance aan de Avans Academie te ’s-Hertogenbosch, ben ik terecht gekomen bij Heijmans & Partners, waar ik sinds juni 2022 als junior assistent-accountant werk. Ik ondersteun de relatiebeheerders door middel van het verwerken van financiële administraties en het opstellen van jaarrekeningen.