Write your welcome headline here.

Welkom bij Heijmans

lees meer
  • mijn administratie in goede handen
  • mijn administratie in goede handen
‘Betrouwbare
accountant

met moderne
aanpak!’

Team

Niels Heijmans

In 2004 heb ik Heijmans & Partners opgericht, vanuit de visie om op betrokken wijze ondernemers bij te staan bij het succesvol maken van hun onderneming. Met 25 jaar relevante ervaring, en post-HBO opleidingen op het gebied van bedrijfseconomie en fiscaal recht, fungeer ik dagelijks als een enthousiaste sparringpartner voor al onze relaties én medewerkers.

Rian Buitendijk

Met veel plezier werk ik sinds 2006 bij Heijmans & Partners. Mijn werkzaamheden als relatiebeheerder bestaan uit het adviseren en ondersteunen van onze relaties en het samenstellen en controleren van kwartaal- en jaarrapportages. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de salarisadministraties. Ik heb de HBO opleidingen bedrijfseconomie en accountancy afgerond en het praktijkdiploma loonadministratie behaald.

Koen Somers

In 2007 ben ik begonnen bij Heijmans & Partners. Ik ben begonnen met het inboeken van administraties en heb mij, door het behalen van mijn diploma Accountancy aan de Avans Hogeschool Breda, ontwikkeld tot relatiebeheerder. Ik houd mij bezig met het samenstellen en controleren van administraties en jaarrekeningen, het voeren van salarisadministraties en onze relaties voorzien van ondersteuning en advies!

IMG_8592

Ralph van Puijenbroek

Met een afgeronde studie fiscale economie aan de Universiteit van Tilburg en al enkele jaren werkervaring op zak, ben ik sinds 2013 werkzaam als fiscalist bij Heijmans & Partners. Naast het verzorgen van aangiften, verschillende verzoek- en bezwaarschriften, onderhoud ik direct contact met de Belastingdienst. Ik ben op de hoogte van fiscale veranderingen en voorzie onze relaties van fiscaal advies.

IMG_8587

Marzia Sherzai

Ik ben geboren en getogen in Kabul, Afghanistan. In 2006 ben ik in Nederland komen wonen. In 2011 heb ik het diploma Administrateur/Assistent-Accountant behaald en ben ik in hetzelfde jaar verkozen tot ROC uitblinker 2011 van de school administratieve en juridische dienstverlening. Aansluitend ben ik gestart bij Heijmans & Partners. Mijn werkzaamheden bestaan uit het verwerken van administraties, aangiftes omzetbelasting, het voeren van salarisadministratie en het voorbereiden van jaarrekeningen.

This image has an empty alt attribute; its file name is IMG_1292.jpg

Habert Matte

Na het behalen van mijn diploma Associate degree Accountancy aan de Avans Hogeschool te Breda, heb ik een aantal jaren in het bedrijfsleven gewerkt. Eerst als financieel administratief medewerker, daarna als financieel administrateur. Sinds 2016 ben ik als assistent-accountant werkzaam bij Heijmans & Partners. Als assistent-accountant ondersteun ik de relatiebeheerders met het opstellen en controleren van kwartaalrapportages, samenstellen van jaarrekeningen en het verwerken en controleren van de financiële administraties van onze relaties.

This image has an empty alt attribute; its file name is IMG_1292.jpg

Floris van Rattingen

Na het afronden van mijn CIOS diploma in 2013 heb ik mij een paar jaar later omgeschoold tot financieel administratief medewerker. Sinds mei 2019 ben ik in deze functie gestart bij Heijmans & Partners. Inmiddels ben ik doorgegroeid tot relatiebeheerder. Met name het contact met onze relaties, maakt dat ik mij als een vis in het water voel binnen deze functie.

This image has an empty alt attribute; its file name is IMG_1292.jpg

Tijs Kuppens

In juni 2022 ben ik met veel plezier begonnen bij Heijmans & Partners. Ik volg de deeltijd opleiding Finance & Control aan Avans Hogeschool in Breda, een opleiding die goed aansluit bij mijn werkzaamheden binnen het bedrijf. Deze bestaan uit het verwerken van administraties, voorbereiden van jaarrekeningen en daarnaast het ondersteunen van de relatiebeheerders.

This image has an empty alt attribute; its file name is IMG_1292.jpg

Erik Michielsen

Na het behalen van mijn diploma Associate degree Finance aan de Avans Academie te ’s-Hertogenbosch, ben ik terecht gekomen bij Heijmans & Partners, waar ik sinds juni 2022 als junior assistent-accountant werk. Ik ondersteun de relatiebeheerders door middel van het verwerken van financiële administraties en het opstellen van jaarrekeningen.

This image has an empty alt attribute; its file name is IMG_1292.jpg

Sarina Azimi

Ik ben een derdejaars rechtenstudent aan de Universiteit Leiden, waar mijn interesse in het fiscale aspect van het recht mij ertoe heeft aangezet om ook fiscale vakken te volgen. Deze keuze heeft mijn begrip van het belastingrecht verdiept en mijn enthousiasme voor dit vakgebied versterkt. Mijn positie als Junior Fiscaal Medewerker bij Heijmans & Partners sluit perfect aan bij mijn academische interesses en carrièredoelen. Het biedt mij de gelegenheid om praktijkervaring op te doen op het gebied van fiscaal recht, terwijl ik tegelijkertijd mijn studie voortzet.

This image has an empty alt attribute; its file name is IMG_1292.jpg

Shabana Sayed

In 2006 ben ik vanuit Afghanistan, samen met mijn familie, naar Nederland verhuisd. Na diverse opleidingen, waaronder de Nederlandse taal, heb ik in 2013 mijn diploma Assistant Accountant in ROCvA in Hilversum behaald. Aansluitend heb ik 10 jaar bij hetzelfde bedrijf ervaring opgebouwd als Administratief Medewerkster. In februari 2024 ben ik met veel plezier begonnen bij Heijmans & Partners als Assistent Accountant. Mijn werkzaamheden bestaan uit het verwerken van de administraties, indienen van de BTW aangiftes en voorbereidingen jaarcijfers.

This image has an empty alt attribute; its file name is IMG_1292.jpg

Sema Özcan

Begin 2011 heb ik de hbo-opleiding Fiscale Economie afgerond. Zowel tijdens als na mijn studie heb ik veel ervaring opgedaan bij verschillende bedrijven als Financieel Administrateur. Hier ontwikkelde ik ook mijn passie voor de administratie van salarissen en heb daarom eind 2021 mijn praktijkdiploma loonadministratie behaald. Vanaf 1 maart 2024 werk ik met veel plezier als Salaris Administrateur bij Heijmans & Partners. Mijn werkzaamheden bestaan uit het tijdig en correct verwerken van salarissen voor onze MKB relaties en het verzorgen van de contacten richting uitvoerende instanties.

This image has an empty alt attribute; its file name is IMG_1292.jpg

Werner Mathijssen

Na een periode van 12 jaar in het bedrijfsleven op diverse financiële afdelingen en het behalen van het diploma Associate Degree Accountancy aan de Avans Hogeschool in Breda in 2016, ben ik trots dat ik sinds mei 2024 bij Heijmans & Partners werk. Mijn werkzaamheden omvatten het verwerken van de administraties, indienen van BTW-aangiftes en het samenstellen van jaarcijfers. Daarnaast ben ik in mijn functie als Relatiebeheerder het aanspreekpunt voor klanten.