Write your welcome headline here.

Welkom bij Heijmans

lees meer
  • mijn administratie in goede handen
  • mijn administratie in goede handen
‘Betrouwbare
accountant

met moderne
aanpak!’

Let op: Alleen deze week aanvragen TVL vierde kwartaal 2020 nog mogelijk

Je kunt deze subsidie tot en met 29 januari 2021 17.00 uur aanvragen bij de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland. Daarvoor dient jouw onderneming in het 4e kwartaal 2020 minstens 30% minder omzet te hebben gedraaid dan in het 4e kwartaal 2019.  Let op: ná 29 januari 2021 17.00 uur kun je TVL Q4 2020 en de gekoppelde opslag HVA (Horecasubsidie Voorraad & Aanpassingen) niet meer aanvragen. Wacht niet op kwartaalcijfers indien die nog niet beschikbaar zijn, maar maak dan een voorzichtige schatting van het omzetverlies en vraag aan. In de vaststelling kun je daarna nog de werkelijke omzetcijfers doorgeven.

Voor de aanvraag heb je eHerkenning niveau 1 of hoger, of DigiD nodig. Als je DigiD gebruikt, moet jij degene zijn die bij KVK staat geregistreerd als eigenaar of bestuurder van het bedrijf. Je kunt de subsidie voor jouw onderneming zelf indienen, of door een gemachtigde laten aanvragen.

Heijmans & Partners kan voor jou TVL aanvragen met eHerkenning. Ketenmachtiging zorgt ervoor dat de tussenpartij bevoegd is om een TVL-aanvraag voor je te doen, en dat de aanvraag veilig verloopt. Bekijk hier uitleg over de ketenmachtiging https://www.eherkenning.nl/ketenmachtiging  en wat je daarvoor nodig hebt.

Comments are closed.