Write your welcome headline here.

Welkom bij Heijmans

lees meer
  • mijn administratie in goede handen
  • mijn administratie in goede handen
‘Begeleiding
van start
tot verkoop!’

Verlenging terugbetaling belastingschulden wegens coronacrisis

Het steunpakket van het kabinet bood ondernemers de mogelijkheid om bijzonder uitstel van betaling aan te vragen voor vrijwel alle opkomende belastingschulden.

Afgelopen periode heeft de Belastingdienst schriftelijk gecommuniceerd dat de belastingschulden waarvoor tijdig bijzonder uitstel is aangevraagd met ingang van 1 januari 2021 in maximaal 24 maanden terugbetaald dienen te worden. Naar nu blijkt zal deze eerder gecommuniceerde betalingsregeling verder worden versoepeld.

Staatssecretaris Vijlbrief van Financiën heeft aangekondigd dat de terugbetaling van de belastingschulden waarvoor tijdig bijzonder uitstel is aangevraagd met een half jaar wordt uitgesteld en terugbetaling dus niet eerder hoeft plaats te vinden dan 1 juli 2021. Tevens wordt de termijn voor het terugbetalen van de volledige schuld – middels een vast bedrag per maand – opgerekt met 12 maanden naar een totaal van maximaal 36 maanden.

Bij vragen over het bovenstaande helpt het team van Heijmans & Partners u graag verder. Neem in dat geval gerust contact met ons op.

Comments are closed.